perjantai 13. joulukuuta 2013

Minni & Manki

Odotettavissa affenpinserin pentuja yhdistelmästä / Expected to have puppies from a combination..
emä   Rantapuolen Weronica         FI43205/09
isä      Love-Dane's Artturi Sakari  FI20323/10


Minni säihkysilmä nyt neljä vuotias neito on. Rakastava ja hellä, mutta toistaiseksi ollut poikakaveriton.



Kokkolassa asuu reipas nuori herra Manki, jonka liikkeet agilityradalla on kaikkea muuta kuin rautakanki. Komeakin tämä herrasmies on, hän saanut arvon Suomen muotovalion.



Kun ma 21.10.2013 Minnin Mankille esittelin, rakastui nuoripari toisiinsa hurlum hei ja apukeittiössä hieman leikitteli. Seuraavana päivänä treenien jälkeen pussailtiin hieman lisää ja siitähän siemen sitten lähti itää.

Leikittelyn tuloksia hieman jännitin ja Mäntsälän eläinlääkäriltä ajan ultraan varasin (ti 19.11.13). Huh huh totesimme molemmat.. pentuja näyttäisi olevan yli puolen tusinan.
On Minnin vatsa pyöreä kuin ilmapallo..varmuuden pentujen määrälle röntgenkuva (to 12.12.13) paljasti... näkyi kohdussa 8-10 pennun selkäranka ja kallo!!


Laskettuaika pennuille jouluaattona olisi, mutta mitenkäs Minni noin suurta määrää pentuja sisällään niin kauan pitäisi. Minnille sanoin:  "Jalat viimeisellä viikolla ristiin laita, pennut eivät saa syntyä, ennen kuin on niiden oikea aika!"

4 kommenttia:

  1. Tarina ihana oli tämä meidän rakastavaisista, nuoresta Mankista ja neidistä kaunokaisesta. Jos tupamme yhtään olis lähempänä raskaana olevan leidin synnytyspaikkaa, oitis rientäisin apuun ja vaihtaisin välillä kanssasi hoitajan paikkaa.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Raija, Dubsi ja Ria16. joulukuuta 2013 klo 0.21

    Minnille voimia tiineyden loppumetreille! toivovat vääränrotuinen ihailija Dubsi ja leikkikaveri Ria sekä heidän emäntänsä Raija

    VastaaPoista